Kundeservice i særklasse hos Buehøjgård Møbler

0 item(s) - 0 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Se alle åbningstider
januar udsalg

Kundeservice - Altid god kundeservice i særklasse hos Buehøjgård

 • Levering & Fragt

  Hos Buehøjgård Møbler er fragt / levering sædvanligvis inkluderet i prisen på sjælland. Under særlige forhold og i det øvrige Danmark, kan der være tale om andre fragt / leveringsvilkår. Kontakt os vedr. hvilket produkt de ønsker og vi kan derved give dig en præcis angivelse om mulighederne for levering og fragt.

 • Privatliv & sikkerhed

  Når du handler hos Buehøjgaard Møbler, er de informationer du afgiver til os i trygge hænder. Vi behandler naturligvis altid eventuelle følsomme data med største fortrolighed, og udleverer aldrig dine oplysninger til 3. part uden din samtykke.

 • Returnering & Reklamation

  Såfremt du skulle have modtaget et produkt som du ikke er tilfreds med, hvad enten det er produktets tilstand, leveringstiden, fejlleverance eller andet, så kontakt os endelig pr. telefon eller email. Vi er naturligvis meget fleksible og tager altid imod en eventuel reklamation med største seriøsitet og vi er sikre på vi finder på en god løsning sammen så vi alle er glade og tilfredse efterfølgende :)

 • Ordrer

  Alle ordrer hos Buehøjgård Møbler foregår ved manuel betjening af vores personale. Det er ikke muligt at afgive ordrer eller betale direkte via vores hjemmeside, så kontakt os endelig og vi sikrer derved at du får den rette hjælp og vejledning der skal til, samt naturligvis en fornuftig pris på det produkt du måtte ønske.

 • Betaling, priser og rabatter

  Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre om en pris eller få et tilbud på et eller flere produkter du måtte ønske. Betalingsmetode aftaler du individuelt med den medarbejder du taler med hos os.