Savbukkestol af Wegner model CH29 - En spisestol som savbukstol

0 item(s) - 0 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Se alle åbningstider
januar udsalg
PayPal Acceptance Mark
Savbukkestol Wegner CH29 (savbukstol)

  • Fri fragt
  • Betaling med kort
  • Mulighed for indbæring og montering
  • Kundeservice i særklasse
  • Alle priser er inkl. moms
  • Se handelsbetingelser her


indhent tilbud

Savbukkestol Wegner CH29 (savbukstol)

Savbukkestolen er en spisestol i design af Hans J. Wegner i 1952, og er produceret af Carl Hansen møbler under modelnummer CH29. På engelsk kaldes den "sawhorse chair", hvilket henleder til en "savhest", eller på almen dansk kaldet en savbuk. Du kan læse og se mere generelt om snedker og møbelarkitekt Hans J. Wegner her på wikipedia, eller iøvrigt her på vores hjemmeside og på Buehøjgård finde rigtig mange af de klassiske Wegner-stole.


Wegner savbukkestol er udført i et tidløst design, som selv idag mere end 60 år senere, stadig kan passe ind i både det klassiske og moderne hjem i Danmark. En savbukkestol er praktisk som spisestol og er behagelig at sidde i, har en stærkt stabilitet og konstruktion, til trods for sit enkle og lette udseende.
Bemærk at vi i øjeblikket også har et særligt tilbud på Wegner Y-stol i en begrænset periode.


En savbukstol produceres af Carl Hansen møbler og går her under betegnelsen savbukstolen CH29 spisestol.


Der er mulighed for at få polstret sæde på forskellige vis, alt efter ønske. Hertil findes et væld af muligheder indenfor stof eller læder. Kig forbi Buehøjgård Møbler i Hove (Smørum) for at se og prøve savbukkestolen, eller kontakt os for priser, muligheder og et godt tilbud.

Fra 5.090 kr

Som lidt bonusinfo til den kunstinteressede, kan du finde og læse mere om savbukstol hos Kunstindeks Danmark her på kulturarv.dk.