Skovby møbler - Gennemtænkte løsninger i dansk design af høj kvalitet

0 item(s) - 0 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Se alle åbningstider
januar udsalg

Skovby møbler

Møbler fra Skovby kombinerer naturlige materialer, godt håndværk og høj kvalitet i et fornuftigt prisleje. Der lægges oftest vægt på en moderne form af de klassiske og tidløse udtryk, som kendetegner møbeldesign.

 

Skovby Møbler har et stort sortiment indenfor spiseborde, spisestole, skænke og sofaborde. Et møbel fra Skovby er altid praktisk anvendeligt, samtidig med at designudtrykket kan være med til at præge stemningen i din bolig og skabe en sammenhæng.

 

Hos Buehøjgård Møbler, har vi et sort udvalg af møblerne fra Skovby, så kig endelig forbi vores kæmpe udstilling i Hove, hvor vi har mere end 3500m2 møbler udstillet.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker et godt tilbud og vejledning omkring Skovby Møbler, så kig endelig forbi os i Hove (Smørum), eller ring/skriv til os. Vi står altid klar til at give dig en verdensklasse betjening og rådgivning, så du er sikker på at få lige præcis det du har brug for - og til den rigtige pris :)


Slutteligt skal det nævnes, at modellerne fra Skovby veksler fra det helt klassiske konservative tidløse design, til de mere anderledes modeller. Så der er noget for enhver smag, og god mulighed for at lade sig inspirere til indretningen af egen bolig.

Hvis du vil vide mere, eller ønsker et katalog om kollektionen fra Skovby Møbler, så kig videre på et par af de udvalgte produkter herunder, kig forbi os, eller se mere på producentens egen hjemmeside her: www.skovby.dk