Brødrende Andersen Furniture - Dansk kvalitet møbeldesign

0 item(s) - 0 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Se alle åbningstider
januar udsalg

Andersen Furniture

Andersen Furniture er en dansk møbelproducent med stolte traditioner indenfor klassisk og nyklassisk møbeldesign.

Bag Andersen Furniture samarbejder med række dygtige møbelarkitekter, og udvælger nøje de møbler og designs, som skal skabe grobund for et nyt produkt i kollektionen. Feedback fra kunder, samarbejdspartnere, håndværkere og designere er en essentiel del af strategien bag den fortsatte videreudvikling og produktion af kvalitetsmøbler.

Andersen Furniture startede i begyndensen af 1900-tallet som et traditionelt møbelsnedkeri, og blev senere i 1978 omdøbt til Brødrene Andersen møbelsnedkeri, da Knud og Vagn Andersen trådte til. Idag går virksomheden ikke længere under navnet Brødrene Andersen møbler, men har skiftet navn til det internationalt klingende Andersen Furniture.

Et af de grundlæggende elementer i møbelproduktionen hos Andersen Furniture er at råmaterialerne er af den bedste kvalitet. Der lægges stor vægt på anvendelsen af massivt træ fra ædle træsorter, samt den efterfølgende bearbejdning heraf. Faglig stolthed og fornemmelsen for solid dansk kvalitet, er en af hovedpunkterne i designet og produktionen.

Se et udvalg af produkterne herunder, eller klik her og se hele sortimentet fra Andersen Furniture.