Varier Move stol i ergonomisk design

0 item(s) - 0 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Se alle åbningstider
januar udsalg
PayPal Acceptance Mark
Varier Move

  • Fri fragt
  • Betaling med kort
  • Mulighed for indbæring og montering
  • Kundeservice i særklasse
  • Alle priser er inkl. moms
  • Se handelsbetingelser her


indhent tilbud

Varier Move

Med en Varier Move stol er det slut med bare at sidde stille og hænge på stolen. Det ergonomiske design opfordrer til bevægelse og hjælper din krop med at være i balance. Det giver bedre blodcirkulation, mere aktive siddestillinger og sundere ergonomiske stå- og siddepositioner.


Varier Move stol hjælper din krop med at være i aktivitet hele tiden, hvilket styrker dine musker og forhindrer spændinger i skuldre og ryg. Med den variable højdeindstilling, saddelsæde og den afrundede balancerende fod, vil du i løbet af dagen automatisk indtage forskellige positioner som passer til dig og din krops behov. Det giver over tid en markant øget velvære - særligt for dig der døjer med problemer i ryg, nakke, skuldre eller blodcirkulation.


Move stolen fås i flere forskellige varianter og størrelser alt efter behov. Der findes også en udgave til børn, kaldet Varier Move kids.


Du har mulighed for at vælge mellem forskellige stoftyper, læder og farver, samt forskellige højdeintervaller på gasliften. Træbasen (foden) på Varier Move kan fås i naturtræ eller sort lakeret ask. Der er også mulighed for at få påmonteret hjul med og uden bremsefunktion.

Fra 4.999 kr
Varier